Jente i åker
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-19 19:14:10
    Versjon #2
Utstyr
  • Coolpix 3100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger556
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100929} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Espen P.

Hadde du sagt; ''Se på meg'' før du trykka knappen tror jeg dette hadde vært veldig bra. Det jeg pleier å si er; ''svarte F...'' eller ''Au'' da får jeg som regel et veldig naturlig og nyskjerrig blikk i dét jeg trykker. Motivet her er flott, men jeg mener at hun burde sett, ivertfall mer mot deg enn det hun gjør. Men det er meg om mitt :)
Men for all del, et godkjent + bilde av en søt modell :)
Liker fargene her selv om hun ser litt vel rød ut i ansiktet.

ePsen
Mike T.

Hei Anne Gro,
alldeles originell idé og derfor et meget severdig bilde. Meget bra!
Litt mer fargemetning i PS ville kanskje gitt et enda bedre resultat? Er ikker sikker.
Beskjæringen på toppen er litt uheldig, fordi du kutter de øverste delene av trærne. Jeg mener: enten litt mer luft oppover, eller kutt litt mer på toppen.
Hilsen Mike
Jonas L.

Hadde vært kult om du fikk til en vinkel med bare åker i bakgrunnen, ikke med skog slik som nå. Kutt i hvertfall bort himmelen.

mvh JL
Anne Gro B.

Tusen takk for tilbakemeldinger-skal følge deres råd neste gang jeg prøver meg.
Mike T.

Hei igjen,
vil ''protestere'' litt mot Espens innvendinger, vel vitende at vi snakker her om subjektive inntrykk. Respekterer hans kommentar, men er litt uenig. Derfor kommenterer jeg en gang til:
På min skjerm er jentas ansikt IKKE for rødt, men virker helt naturlig eksponert.
Det kunne selvfølgelig også blitt et godt bilde hvis jenta hadde sett inn i kameraet. Men hvorfor skal man skape ''kunstige'' bilder hvor man påvirker gjennom tilrop (smile, cheese). Jeg synes at jentas ansikt gjenspeiler situasjonen slik som denne er: Litt anspent, litt ubehagelig kanskje med å bli kloret av plantene.
For meg virker bakgrunnen litt for blass. Det er et potensial med trærne bakerst som blir belyst på en spesiell måte. Hvis man ikke vil utnytte dette, bør man beskjære tettere.
Hilsen Mike
Bjørn J.

Ok portrett. Bildet skjemmes av et rødstikk og er for lyst presentert.
Cristina B.

Ett bilde man blir i godt humør av.
Bl.a. beskjæringen av bildet er allerede nevnt.
Artig ide, dette med jenta som gjemmer seg i åkeren, og hun har ett morsomt uttrykk. :)
Espen P.

Grunnen til at jeg foreslår at hun skulle se mot fotografen, kanskje tom. inn i kamera, er at dette i utgangspunktet ikke er et spontanbilde. Dette er mer et portrett i en åker. Oppstilt. jeg sier ikke at hun må se INN i kamera direkte heller, men mer mot kamera. Og tipsene for å få naturlig oppmerksomhet, er mer generelt ment når man skal ta portrettbilder. Jeg ber modellen se litt ut til siden, gjør alt klart, kommer med et utrop, og knipser. Det funker veldig ofte for å få et naturlig blikk :) (Om det er et blikk mot kamera jeg ønsker da.......)

ePsen
Thorbjørn B.

Litt blasse farger,men jenta er jo fin da. Prøv å få med hele jenta neste gang :-)
Trond H. T.

Hei Anne

Versjon 2 er best. Ellers så synes jeg at jenta burde vært plassert lenger til høyre og kanskje en vridning av kameraet mer i retning av hvor hun ser. Da hadde du fått mer luft på venstre side og forsterket ''leken'' hennes siden vi da kan ''se'' i retning av og mer hvorfor hun gjemmer seg.

Ellers så synes jeg du har fanget et morsomt blikk. Synes også det er artig at jenta har en viss formlikhet med kornet samt at hårfargen er meget lik åkerens farge. Pen jente i kornet som lurer på noen andre.

Mener ikke dette er et portrett, men en historie som ligger i blikket og utrykket til jenta...

Mvh.
Trond
Mikael L.

Kul bild, gillar version 2 bäst.
/Mikael
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu