Nattlys
Egentlig ikke dette bildet æ skulle legge ut idag men æ kunne ikke dy mæ. Tok et bilde over byen kor æ fikk med masse flott lys. Til og med en anelse nordlys. Så ikke noe av himmelen når æ tok bilde me ble positivt overraska når æ tok det inn på pc`n.
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Tamron 28-75mm XR DI F/2.8
  • Brennvidde28 (44)mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker15s
  • Nei
  • Annet- Stativ
    - ISO 100
    - Fjernutløser
    - Manuell fokus
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger1148
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_102997} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Rolf J.
Hallo Kay.

Vakkert bilde du viser oss i dag, ser både nordlys, flotte skyer og stjerner på himmelen. Greit med høy himmel her da det er tegning helt til topps.
Rolf
Avsluttet .
Hei Kay

Dette ble riktig vakkert. Blåfargen i himmelen mot det grønne nordlyset ble skikkelig fint. Lysene fra byen gjorde også mye synes nå jeg da.

Utsnitt og komp er også bra....................... TOPP bilde.

MvhJRH

Inger-Lise S.
Hei Kay! Kjempelekkert bilde! For noen fargetoner og for et flott lys:) Herlig høy himmel! Og så flott med nordlys og de fine skyene!
Fin komposisjon her. Ja,dette var topp!

Inger-Lise:)
Kay R.
Hei og takk for raske fine kommentarer...

Ble veldig glad i dette bildet sjøl. Fanget mye mer enn æ hadde regnet med når æ tok det. Litt synd at bildet mangler litt skarphet i den nedre del, men det skyldes nok min manuelle fokusering. Det var utrolig vanskelig å se 100% riktig når æ fokuserte. Ble bare sånn ca.... Noe av det artigste med slike nattbilder e jo at du ''nesten'' alldri vet helt ka du får. Mange rare lys og detaljer kommer inn på brikken ved slike eksponeringer.
Flott at det falt i smak.
Ha en fin kveld..

MVH Kay:-)
Janne L.
Dette var utroligt nydeligt. Det er så kjekt når et bilde blir bedre enn du tror. Himmelen var nydelig. Hvor lang eksponerings tid brukte du? Det kan se ut som skyene har beveget seg litt under opptak. Eller var de så langstrakte? Nydeligt!!
Janne
Jonny E.
hei hei Kay

Du sier det e synd at det mengler skarphet nede, du har så rett,
men da tar du og masker området nede...nesten i ytterkant av lysan,
zoom opp så det blir enklar og treffe, ta med sjøen nede.
Bruker du usm 250-0,5-0 og fader til ønsket skarphetsnivå så trur eg dette blir topp, kanske du etterpå kan ta littegrann usm på hele bildet for og få ørlite struktur som roer med skyan...kanskje.

Når det e sagt synes eg resten stemmer som bare det.

Ha en god kveld

. JonnyE
John-Tore G.
Hei, ser dere har fått celebert besøk av nordlyset. Ja alle årstidene har vitterlig sin sjarme, så også de kalde og mørke..... Ble vakkert dette. Jeg er såre enig med det du sier angående uvissheten noen ganger. Desto bedre når man ser at resultatet blir bra. jeg ser den lille uskarpheten nede og merker meg JonnyE sin kommentar. kanskje verdt et forsøk ja, men vær foriktig med usm også da.
mvh John-Tore
Venche J.
Det ble flott.

Når det er sagt, så skulle jeg ønske at du hadde tatt med litt mer sjø og litt mindre himmel. De reflesene i sjøen hadde jeg gjerne sett mer av. :)

Du tynte det nok til det ytterste her - men pent, det er det.

Wenche.
Grethe B.
Stemningsfullt, ville også hatt litt mer sjø, men når jeg ser på himmelen, vet jeg jammen ikke...Vanskelig avveining. Himmelen var flott den og, så det får være bra slik det er! Du er flink med nattbilder Kay!

mvh
gt
Steinulf L.
Ja, kanskje noe mer sjø. Men duverden for en himmel! Spesielt bilde. Bra jobbet.
Stig B.
Flotte farger, fine lyskombinasjoner: by-lys, stjernelys, samt litt av naturens diskolys.

Fin høy himmel, tatt i blåtimen før det ble for mørkt. Likte utsnittet. Litt usikker på om byen er maksimalt skarp???

Mvh Stig
Kristian S.
Kult. Spesielt kult med skyene. Syns lysene blir litt for uskarpe og utgrisete.

KES
willy m.
Flott fanget lys...deilig å se at skyene kommer så godt frem og nordlyset gjør seg absolutt her..et fint bilde fra deg nok en gang:)) mvh willy
Roger K.
Hei hei Kay!
Ja et flott bilde dette. Likte spessielt godt den efekten du fikk på skyene med den lange lukkertiden. Ser litt sløret ut. Jeg ble derimot noe blendet av de 3 sterke lyspunktene på bilde.

Ha en god natt

Mvh RK
Joakim H.
Er det dette man kaller lykketreff. Hvis du ikke så noe av himmelen når du tok bildet vil jeg si du har truffet bra. Fantastiske farger på himmelen. Synes ikke du skulle hatt mer sjø her. Er jo himmelen som gjør dette bildet. Byen og vannet setter bare en ekstra spiss på det hele. Dette var fint.
JH
Lars Christian H.
var et vakkert bilde dette ja. har selv sett hvor fin himmelen har vært i det siste og alle de potensielle bildene man har kunne tatt som en følge av fullmånene :-) Men har da noen bilder på lur av måneskinnet som kommer ut her på dott'n etterhvert :)
Kristoffer R.
Flott stemning -- heldig med nordlyset. Litt trangt i bunn, kanskje.
Wigdis W.
Lekkert!
Tone B.
Dette var virkelig et flott skue - flotte fargetoner og et herlig spill på nattehimmelen med alt fra nordlys, stjerner og et meget så passene spill i skylaget. Her er det himmelen som teller og det at det er så pass lite sjø gjør ikke noe her. Men så pass er det at du har fått plass til noen fine speilinger!

Likte dette veldig godt!

mvh Tone
Torbjørn S.
Alltid kjekt når resultatet blir bedre enn forventet. Mye ulikt og fint lys her. Trenger ikke mer vann for min del. Fint med mye himmel.

TS
Inger Anne Maritsdotter V.
Hei Kay

Det er så fint med nattlyset ,

det syns eg du har klart å formidle ganske bra her ,
et stemningsfullt lys fra byen og et fint fargespill på himmelen ,
flotte blåtoner også.

Mvh Inger Anne
Marius F.
Meget flott. God belysning, men jeg kunne muligens tenkt meg å fått med litt mer av sjøen. Artig med nordlyset i tillegg
Bjørn H.
Meget meget stemningfult og pent Kai .....

kunne ønsket meg litt mer skarphet på lyset og husan :))

Men det får da være grenser til pirking ...

BRA :::::

Bjørn ;¤
Odd Eirik S.
Stemningsfult og flott. Den høye himmelen gjorde seg. At du har fått med nordlys og noen stjerner hevet jo dette enormt. Nydelig med lysene som speiler seg i vannet.

Lekkert!!

mvh
Odd Eirik
Ivar B.
Kjempetøft bilde. Jeg likte spesielt godt skyene sin formasjon. Men både
lys fra byen og nordlyset gjorde kronen på verket. Godt levert!

mvh
Ivar Bjørnsen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu