Bomtur med vaseline
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bomtur i Sofienbergparken. Prøvde meg på å ta bilder av høstfargene med vaselin klint på filteret. Det var vanskeligere enn jeg hadde trodd. :-( Dette ble morsommere etter en kraftig omgang med kurveverktøyet i PS.

God helg alle sammen! :-)
Utstyr
  • Olympus E-1
  • Zuiko digital 14-54 mm, 1:2,8-3,5
  • Brennvidde54mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/4s
  • FilmtypeISO 400, jpg
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_111094} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger Lene H.
Håper du kom deg inn før den kraftige regnskuren som akkurat suste over takene her... ;) Jeg syns dette ble fint jeg! Er det bare curves du har stilt på her? (De andre effektene ble slik av vaselinet??) Det var uansett stilig, syns nå jeg da! Slett ingen bomtur!?! ;)

-il
Stine J.
Dette ble utrolig dekorativt, nesten som et maleri. Sånn passe abstrakt, hvor vi fremdeles kan skimte hva du har fotografert. Veldig bra! :-)
mvh Stine
Caroline M. S.
Tusen takk Inger Lene og Stine. :-) Nå var jeg redd bildet ikke ville få en eneste kommentar, men at mange bare ville sitte og irritere seg og synes jeg forsøplet Billedkritikken. Ja, kun kurveverktøy Inger Lene. Mønsteret kom av vaselinen. Det grønne er et tre, de svarte og lysere greiene til venstre en gråhvit bygård og det hvite oppi toppen er grå himmel med noe slags gjenskinn i vaselinen (vet ikke helt hva jeg skal kalle det). Ja, puh - jeg rakk hjem før regnet kom. :-)
Steinulf L.
Mmm. Ser ut som en høy slank dame som svinger med hoftene. Lek mer! Håper ikke du tar knekken på altfor mange filtre.
Odd Tore S.
Hei!
Jeg vet ikke hva du venter deg med vaseline på filteret, det er i alle fall ingen garanti for at alt skal gå glatt, men fine farger og mønstre fikk du i alle fall.
Interessant struktur med kryss og et lite klarere titthull?
Jeg liker godt blåtonene og strukturen, er mer reservert når det gjelder det brune som minner litt om en hundepote, litt tam farge i forhold til resten. Men artig ble det.
Odd Tore
Avsluttet .
Kanskje litt mye vaseline. Men en morsom teknikk, det er det.

Dette ble helt ok (men ikke så veldig mye mer :-)

-k
Christer B.
Synes det ble skikkelig tøft. Trestammen kan forveksles med en skikkelse litt a la scream filmene. Det blir mer en grafisk fremstilling enn et foto for min del, men jeg synes det funker veldig bra. Man får noe lignende effekt med crosshatch filteret i ps.
Caroline M. S.
Takk for nye kommentarer. Øh - ja, kanskje litt mye vaseline, men skal det være, så skal det være. :-) Hmm - det PS-filteret må jeg prøve (selv jeg tror det er morsommere med ordentlig vaseline - og nei, Steinulf - det gikk fint an å vaske av med Zalo, selv om jeg ikke tror det filteret er særlig bruktbart for annet enn nye vaseline-omganger nå).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu