Den forbudte by - oppussing
Dette bildet er kun lagt ut for å vise at det er full oppussing på gang i Den forbudte by i Beijing, Kina. De pusser opp til Sommer OL 2008. Se forøvrig kommentarer på bilde nr. 168720.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger603
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133687} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Chr. G.

Jepp. Ikke verd inngangspengene.
Caroline M. S.

Ja, du kan så si. Men på den annen side syntes jeg det var litt morsomt å se oppussingen selv om det ikke var mye der som minnet om bildene fra for eksempel filmen ''Den siste keiseren''.
Steinulf L.

Har ikke vært i Beijing, men kjenner igjen forurensningshimmelen. Fin dokumentasjon av turistmylderet, men altfor blasst i fargene.
Odd Tore S.

Ja, men det er vel verdt å dokumentere for det?
Kanskje får det verdi som dokumentasjon av turisters klesdrakt eller lignende om 40 år?
Men det ser unektelig noe blasst, grått og trist ut.
Odd Tore
Georg K.

There is one potential motif in this scene - which I believe could have been attractive - the two guys working on the roof.
If they would have made the main subject - and the unavoidable tourists the rest - yes, I think you would have had a motif.
Like it is now ?
Fascinating - the air in Beijing is challenging photographers coming, or used to Norwegian climate - and believe me - you feel the difference on your skin too - after just a day or two.
So, colours etc. are supposed to be different when thinking in terms of documentary.
Caroline M. S.

Takk for kommentarer. :-)

Jeg må forte meg å legge til at dette er et ''familiealbum''-bilde. Jeg prøvde ikke en gang å få det bra, og jeg har så og si ikke gjort noe i PS med det. Bildet ble tatt kun fordi jeg syntes det var litt morsomt å ha reist helt til Beijing for å se Den forbudte byen, også så det ut som her. Grått, med stillaser, presenning og turister. Bildet er kun lagt ut som et apropos til en av kommentarene på bildet som ligger på Billedkritikken. :-D Jeg er enig med deg Odd Tore i at det er verd å dokumentere motiv som dette - jeg tenkte ikke så mye på klesdraktene, men mer på at jeg syntes det var morsomt med turistene som trasket rundt på en byggeplass (men anstrengte meg altså ikke noe for å få et bra bilde - ville bare ha et til ''familiealbummet'' før jeg løp videre på noe som var en ganske travel guidet tur i området).

Jeg er enig med deg George hvis du skriver at det ser blasst ut i Beijing (for eksempel) og at det med fordel kan vises på bilder derfra, men dette er likevel for blasst i forhold til hvordan det var der (kunne brukt PS og fikset litt på det). Jeg har noen nærbilder (nærmere bilder) av folkene som jobber også, men ikke av de på taket (prøvde, men det var for vanskelig lys). :-(
Avsluttet .

Artig å se herfra. Var der selv for to måneder siden. Et uvanlig bilde fra den forbudte by . Veit lyset er vanskelig, har selv fått kommentarer på det.

JM:=)
Sverre Farstad H.

Dette bildet har nok størst verdi når betrakteren vet hva som skjuler seg uner presseningen. Slik det fremstår nå synes jeg det kanskje mest av alt minner om en dokumentasjon av en befaring på en byggeplass - men hvor det er en aldri så liten kuriositet med de spesielle ''spirene'' på broa.
Mvh Sverre
Caroline M. S.

Takk for nye kommentarer.

Sverre: Ja, helt enig med deg. Det er bl a derfor jeg skriver at dette er et bilde for familiealbumet mitt. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu