Varmt og svett
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70mm1:3,5-4,5G ED
  • Blenderf/11
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger364
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_148799} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
ingebjørg fyrileiv g.

det første jeg tenkte her var : jøss, for noen fine farger! Likte bildet godt, det eneste som jeg kan trekke ned på, er at personen har noe i handa. -og det er jo ikke så mye! Komisk med den bleke rompa. Ja, dette ser varmt ut!

mvh ingebjørg
Tone A.

Kor er dette bildet ifrå? Eit vakkert naturbilde som går i flotte blå- og brunfargar. Fine linjer i landskapet, eit flott lys på sanden og spora på høgre sida gjer at blikket går der og fangar det uvanlege synet på toppen av sanddyna. Er det midt på dagen pga at skuggen er så liten? Himmelen har ein flott blåfarge og skyene skaper litt liv i bildet. Flott komponert bilde med fin dybde pga at ein ser litt av neste sanddyne.
-Tone-
Cristina B.

Du har ett poeng med at det hadde gjort uten at han holdt noe i hånden, godt tenkt Ingebjørg!
Tone, bildet er fra Maspalomas på Gran Canaria. Det er fra midt på dagen og solen står rett over. Jeg har gjort fargene mørkere etterpå, og økt kontrast, slik at det ble mer futt i bildet. Har også brukt litt ”blur”, slik at himmelen ble jevnere i fargen, og mindre kornete.
Takk til dere. :-)



Peter V.

hehe likte bildet, flotte sterke farger! han mannen er bare prikken over i'en =) godt komponert =)

mvh Peter
Steinulf L.

Dirrende hett her ja. Her var det nok riktig å øke fargemetningen, slik at du får frem den hete stemningen. Antar han er på vei til nudiststranden ytterst på Maspalomas, om den fortsatt eksisterer.
Stine J.

Hei Cristina. Flott bilde med god flatebruk. Supre farger. Mannen med den bare, bleike rumpa er prikken over i-en. :-) Bra!

mvh Stine
Camilla S.

Hei

Knall bra:)
Maspalomas ørkenen er helt konge å leke seg med foto'en. Mange ulike komposisjoner en kan lage der.
Har du vært på nudist delen å snik fotografert? hehe, bare tuller. Så selv sist en del nudister som spilte volleyball der, artig å ta bilder av.

Fargene og den horisontale linjen sitter som et skudd, og mannen med den hvite rumpen lager helheten og liv i bildet.
Flott!

-Camilla
Torbjørn K.

Veldig bra komposisjon her. Det jeg liker spesielt bra er skyene, uten de tror jeg blidet hadde blitt noe kjedelig. Fargene passer bra sammen, og åsene til venstre gir bildet ekstra dybde. Liker dette!

Torbjørn
Kai Frode G.

Oj, for en komposisjon, dybde og ikke minst høyde du har fanget i dette bildet. Bildet fortsetter langt inn i skjermen min (skulle ikke tro at det var en flatskjerm.. :) )
Jeg har ikke vært aktiv på foto.no på mange måneder grunnet husoppussing, men dette bildet greide jeg ikke å la være å kommentere. Sammen med bildet ditt ''Himmel og sand'', synes jeg at du har fått til to svært så gode fulltreffere der ute i ørkenen.
-kaifrode-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu