berre ein veg
Det er ikkje noko spesielt med denne vegen, likevel må eg alltid setje ned farta her - i dag tillet eg meg endatil å stanse heilt opp for å ta eit bilete.
Det er berre ei fastfrysing av ein pause ingenstads, . . på veg heimover.
Bildet inngår i albumet Vegar - mine eigne vegar
Utstyr
  • Nikon Coolpix 4500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger362
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162097} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
John B.

Hei ! For meg blir dette bare en tom kulisse..... Tilfør noe mer i den nærmeste delen av veien, gammel krokete tante med håndveska si eller noe annet spennende...
John B.
Odd Karsten H.

Du har du heilt rett i John, det er det det er - det er ein tom kulisse.
ingebjørg fyrileiv g.

Enig med john. -en gammel dame hadde vært interessant:)


vHilsen ingebjørg
Odd Karsten H.

Mja, ettersom eg nok snart kan rekne meg som ein gammal mann, så må eg berre seie meg heilt einig: Gamle damer kan vere interessante!
Avsluttet .

*Sette ned farten med* Dette var.. spesiellt. Det tiltalte meg på ett eller annet vis. Ser ut som en bratt vei da.. og teksten din.. passet så godt inn. På en måte... ''Jeg har kjørt på denne veien så lenge jeg kan huske, men først i dag ''oppdaget'' jeg den''. Å legge merke til detaljene. Dette -var- spennende. :)
Odd Karsten H.

Takk for kommentaren Camilla - eg trur sanneleg du har ser noko av det same som eg ser i denne vegen. (Og så håper at du ikkje er så knytt til staden at det var fornærmande når eg sa det var ingenstads. )
Christian H.

For min del hadde det holdt med en elg i silhuett på toppen av bakken. Syntes gråskalaen er litt slapp, bildet hadde tjent på litt større kontraster.
Torild H.

Dette bildet er utfordrende i sin enkelthet og tvinger en til å ''lese mellom linjene''; veldig bra!
Det fungerer som sagt fint for meg som det er, men hvis noe skulle plasseres der, så bildet blir litt mer oppskriftsmessig, opplagt og for folk flest, ville jeg foreslå en Citroen eller Fiat av eldre årgang.
Mvh. Torild
Avsluttet .

Jeg synes ikke det er noe galt i å fremstille tomhet... Er folk så gira på action hele tiden da? Jeg synes det er et bilde med mye i. Klar komposisjon og store flater har noe spesielt. Det er en person i situasjonen allerede. Man bare ser det fra den personens ståsted. Man blir satt inn i bildet selv. Det er bilde av en situasjon.
Stian S.

Et kjempefint bilde :) Ingenting å utsette på gråskalaen da det er slik du vil fremstille det. Det er bra det ikke er noen elg eller gamle damer i veien :) Veien minner meg om en vei jeg pleide å sykle mye på da jeg var yngre..
Vegard S.

Synes bildet er veldig bra tatt. Motivet mangler ingenting. Kunne nok vært litt kvassere i gråskalaen. Ellers er måten veien plutselig forsvinner ut i lufta på veldig interessant.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu