Heland i vinterdvale - eller overarbeidd ved ukeslutt
Bildet inngår i albumet Borgundgavlen -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-11-25 00:24:25
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-11-25 00:24:58
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-11-25 00:25:27
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2006-11-25 00:26:48
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2006-11-25 20:08:59
    Versjon #6
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger652
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224826} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Jarl Johnny J.

Dette var dramatisk og flott. Har lagt merke til endel av bildene dine og syns du er veldig flink til å få frem dramatikk i bildene dine. Bra komposisjoner og flott effektbruk av farger. Blir helt klart v1 for meg. Orginalen fungerer også bra men de andre blir bare to much for meg. Mister hele kraften i bildet.

Mvh Jarl
www.3j.no
André Ø.

Strålende flott foto. Velkomponert, veleksponert, verdig motiv, nydelig etterarbeid på versjon 1. Virkelig fått båten frem og med et flott trøkk i farger. Liker ikke så godt de mer eksperimentelle variantene og selve originalen er selvsagt noe flat, men det beviser hvor bra du har jobbet med å få frem det beste i bildet. Supert!
Avsluttet .

Ett utrolig deilig bilde! Tenk om du kunne greid å fått inn eieren på fremre dekk, så hadde det vært et dødsdigg portrett. Bretta det otover to sider i en avis på 60gr papir om det var en spennede eier. Keep on bringing us the good shit
Odd Karsten H.

Det var da som . . . .de likte det jo!!

Jauda, det var sjølvsagt versjon nr 1 som var den eg hadde arbeidd med og som eg hadde ei slags tru på. Nummer tre og nummer fire var arbeidslag på vegen mot nummer 2. Eg syntest ikkje at den var så heilt mislukka, den heller da den var i større format, men krympa ned til fotodottformatet grodde den igjen og vart ubrukeleg. Men som sagt, det var den første som var målet, sjølv om eg ikkje er heilt sikker på at eg nådde fram med den heller. Det er litt her og litt der som eg slett ikkje er nøgd med, og særleg da presenningen på styrbord side, den skulle ikkje vere så lys.som den vart. Eg må sjå om eg kan få gjort noko med den.

Tusen takk for oppmuntrande kommentarar!

Odd
Anne-Lise S.

V1 har en dramatisk look med konturene i treverket, presenningen som ser gammel og slitt ut, himmelen over, og lyset på høyre side av båten. Veldig fint etterarbeid. Jeg har også sansen for dine mer eksperimentelle versjoner, og av dem liker jeg v2 best. Det er noe med konturene over hele bildeflaten som skaper spenning selv om detaljene gror litt sammen.

Anne-Lise
Ole Kristian S.

Bildet utstråler rolighet, og har, etter min mening, en god og rolig høststemning over seg. Likte versjon 1 best.
Monika Frisvold V.

Dette er et nydelig bilde og Heland oser det historie av. Har ruslet mange ganger rundt ved muset ... å selvfølgelig har jeg bilder fra Heland og dem andre båtene.... Fantastik plass Sunnmøre museum....

mvh monika
Maiken R.

Hei Odd Karsten!

For et nydelig bilde! Dramatisk er allerede nevnt, og det var det første som slo meg også. Og verdig. Du har hevet bildet fra et hvilket som helst til noe veldig flott, det minner mest om et maleri.

Av de andre var det versjon 3 som fascinerte meg mest :)

Mvh Maiken
Ylva R.

Dette var ett kjempe bra bilde i mine øyne. Likte spesielt himmelen i forhold til båten, skaper en utrolig bra stemning i bildet. Fint at du har mørknet bakover i bildet.
-YlvaLisette-
Haldor L.

Meget flott. v1 absolutt best :)
Det er allerede nevnt men det var ett deilig malerisk preg over bildet.
Judit W.

Hei Odd!

It's not fair to post 5 different equally great versions ;) How could I choose the best one (if it's necessary at all)? The third version looks like a line-engraving work (Albrecht Dürer) the second and fourth ones are close to the third but tinted in different way. The first has fascinating colours, especially in the reflection of the boat. And the last one is great because you used it for creating the others :) All in all, they are all very picturesque!

Thinking and watching these photos a lot Versjon #3 for me! Yes! Beautiful!

Recommanded! :)

Judit :)
TH S.

synes v1 og v5 er de som er ok. Dei mellom har eg vel ikkje heilt sansen for.
V1 er både fin og malerisk,men har litt problem med den etter mitt skjønn for lyse refelksen på skroget. V5 er mindre drama og meir dokumentar, men båten blir litt mørk. Har du prøvd ein mellomting mellom desse?
Odd Karsten H.

pirítós részére venlig magyarázó jegyzet, Judit. Én ogs tekint amit változat fekszik 3 maradt hadműveleti. És amit I'm Dürer , pirítós ismét : )

(PS: I translated, or actually, I let the same machine on the Internet translate my little note back from Hungarian to Norwegian - and honestly: that wasn't what I said. But some words did I recognise. :-D )

Og takk de andre óg

Og takk for veldig konstruktiv kritikk TH Saetevik.
Som dokumentasjon ville eg nok valgt litt annleis , og brukt ein versjon som gjengav båten utan å prøve på å skape ei stemning rundt den - omtrent som i versjon #6 som eg legg ut no.
Det du peikar på, er forresten det som ligg i ''undertittelen'' min: ''overarbeidd ved ukeslutt'' Eg var litt usikker på om ikkje dette var vel overar(bear)beidd, at eg - som mange ville uttrykkje det, hadde trekt litt vel mykje i spakane.

Eg har andre grunnbilete som er eksponert med tanke på gjengi skroget på båten, men det var ikkje akkurat det eg ville med dette biletet.

. . . . og Monika - bildet ditt frå Hegreholmen med Dybhuset, skomakarverkstaden og Larsnesbua, det er veldig flott!

Odd
Judit W.

Hi again!

:))

That sounds funny and very cute in Hungarian, but I understand what you want to express, of course :) And I appreciate it very much!

Judit :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu