Bache XO
En lysterapilampe som bakgrunnsbelysning synes jeg fungerer bra her, har justert levels, sharpet og fixet litt generelt. Mitt første bilde på kritikken, tilbakemeldinger mottas med takk ;)
Utstyr
  • Canon eos350d
  • 50mm fast
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger602
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231838} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Are-Martin S.
Det første jeg tenkte etter å ha sett bildet og lest dets tittel var ''feil glass''. Glasset er flott eksponert, XO-ens bevegelse vises godt, men jeg er ikke sikker på om jeg liker den brune skyggen i glasset. Og hånden som holder glasset, den er veldig skarp, men litt mer lys på den ville matchet bildet bedre.

Men hva mener du med ''Mitt første bilde på kritikken, tilbakemeldinger mottas med takk ;)''?? Du har jo en drøss med bilder på kritikken. Er det et knep for å få flere bildekritikker? I så fall, du har nå i det minste fått denne :-)

MVH
AMS
Lars Kristian S.
Hei
Du har lagt ned mye arbeid i lysetting og lyktes med det.
Komposisjonen er så å si perfekt, der glasset nesten går gjennom det gylne snitt.
Pent bilde!

Mvh
Lars Kristian
Kenneth K.
Dette var vakkert Svein. Du har treffet blink med lysettingen og komposisjonen. Gode kontraster. Bra utsnitt. Veldig skarpt og fint. Meget bra. Så bra at jeg anbefaler bilde ditt. Keep the great work!


Mvh Kenneth
Svein T.
Takker så meget for kjappe tilbakemeldinger, og tusen takk for anbefaling, Kenneth !!
Are: Takk for kommentar, du burde prøve cognacen i et tynt og relativt høyt rødvinsglass, synes det funker bedre enn de klassiske glassene. Tenkte egentlig ikke over skyggen, men synes den gjør seg greit, det blir en slags 3d-effekt av at cognacen spinner rundt i glasset. Uansett (for meg) vanskelig å gjøre overgangene naturlige om jeg skulle ha klonet den bort. Gjorde ganske mye etterarbeid men fant ikke dette nødvendig. Og; dette er mitt første på kritikken, jeg har i tillegg 15 bilder ute på bildegalleriet -ingen tricks for å få kommentarer, men jeg legger nå ut på kritikken for kanskje å få tilbakemeldinger som kan gjøre meg bedre? Håper det.. ;)
Lars & Kenneth: Takker så meget, jeg er selv fornøyd med bildet og det er moro å få slik respons. Og anbefalingen varmer :)

Mvh Svein ;)
Ravn Øystein Sindre S.
kunne tenkt meg en bittelitt mer ''crispy'' hvit.. ser ut som det er et lite gulstikk..
ville kanskje brukt en liten reflektor bare for å få litt mer detaljer i handa.. tror jeg ville valgt en sort bakgrunn for å få glasset til å stå mer ut fra bakgrunnen, og for å få litt mer pang i bildet. ellers godt gjennomført :)

- Ravn
Svein T.
Takk for kommentar, Ravn. Jeg lot det bevisst være igjen et lite gulstikk, prøvde å kjøre levelen helt opp, men det ble noe ''sterilt'' over bildet da. Tror ikke jeg ville klart å få fram konturene med en sort bakgrunn, du tenker på etterbehandling? Reflektor står på ønskelista ;) -mørket hånda her, syntes det gjorde seg best. Takk for tilbakemeldinger, det får meg til å gruble hvordan slike bilder kan gjøres bedre.
Mvh Svein ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu