Beskyttelse
På min leting etter fotogene trær, facineres jeg av hvordan vi mennesker bruker trær estetisk, og praktisk som beskyttelse rundt våre hus. Dette er særlig iøyenfallende rundt gårder og eldre bygninger.
Bildet inngår i albumet Trær/grafikk - Jeg har alltid vært fasinert av trær. Vi finner dem overalt. Alene, i klynge eller som en skog. Ved siden av et tre kan vi føle oss små. Eller beskyttet. Trær kan fremskape mange estetiske uttrykk. I denne serien vil jeg formidle noen slike uttrykk.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-21 10:05:32
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-03-21 10:06:33
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Sigma 17-70 mm
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/320s
  • FilmtypeDigital ISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger380
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246172} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ronny A.

Her har du fanget et godt motiv. Er selv veldig glad i trær, da det ikke finnes to like. Jeg har også lagt merke til alle de utrolige fine trærne som står rundt på litt eldre gårdstun. Likte både V1 og V2. På V1 burde du kanskje ha klonet bort de kraftigste røde flekkene på taket, da dette ser ut som støy. Men, ellers et flott bilde:-)
mvh Ronny
Tom T.

Hei!

Liker det jeg ser her, v3 er best i mine øyne, du får frem noe annet i bilde med denne effekten. Fin komp er og bra utført:)

mvh Tom Tveitan
Ole-Kristian T.

Tusen takk til Ronny og Tom, gøy å høre flere som har sans for trær og gamle gårder! Hyggelig at dere tok dere tid til å kommentere bildet mitt :)
Avsluttet .

Liker alle 3 versjonene her jeg,men velger nok V3 viss jeg skal velge.
Det passer liksom så godt til det gamle huset og de gamle trærne.
Trær kan være veldig fotogene og det har du vist oss flere ganger,så også her,og i tilegg et gammelt hus som også er flotte motiver så dermed har du her et veldig godt bilde.
Hilsen Tone!
Inge S.

Hei.
Fine siluetter av de gamle buskene som står seg fint til den
gamle gårdsbygdningen. Går for v3 da det fikk den litt
''gammle'' effekten av motivet.
Skal jeg pirke på noe så syns jeg sivet på venstre side
forstyrret litt.
Ellers godt jobba.

Mvh Inge
Aina Helene O.

Heisann.
Stilig bilde som får minnene til å mimre.
Likte v3 best, men de andre er også bra.

MVH
Aina Helene
Knut H.

Hei Ole-Kristian.
Likte definitivt v3 best.De indikerer vel alderen
på huset de to eiketrærne.Så et gammelt ærverdig
hus der eika sikkert hadde mange fungsjoner.
Skygge på solrike dager pluss lee.Hadde sikkert
en statusvirkning også.Godt motiv som jeg kjenner
til,er oppvokst med sånne rundt huset.
Mvh Knut
Ole-Kristian T.

Tydelig at #3 faller i smak, jeg liker den godt selv også. Takk til alle fire for at dere ville kommentere bildet, ingen selvfølge :) Til Inge: Det hører med til historien at hagen til denne tidligere lensmannsgården her er en gammel rokokkohage, men noe nedgrodd. Jeg synes derfor de litt viltre stråene hører med, de blir en del av dokumentasjonen. Ellers er jeg også veldig glad i å klone bort elementer, men ikke her tror jeg. Til Knut: Jeg tror det er kastanjetrær, men er ikke helt sikker.
Anne Ø.

Liker godt motivet og synes V 3 passer svært bra her.

Anne:)
Eva Marie P.

Heisann Ole-Kristian
Endelig et nytt bilde:) Jeg likte v3, et slik nostalgisk og mystisk preg på det. Effekten av de svære trærne er stilig.Litt spesiellt med to slike svære tre i innganngspartiet. Godt sett og kreativt tenkt.
Venter på neste.....
-epl
sunniva l.

et spennende motiv -gammelt hus, gammel hage. Liker både #1 og #3. Men det er noe spesiellt med sephiafarge. Gir et slør av mystikk... Flott formidla

sunniva
Stig Børre E.

Stilig motiv. Foretrekker v2.
Et bilde som fremkaller litt ubehag. Ville ikke gått inn der en fullmånenatt... :-)

StigB
Ole-Kristian T.

Takk til alle sammen :) Eva: Du har rett, produktiviteten har ikke vært på topp, håper det blir bedre framover :) Stig Børre: Tror det skal være trygt, det er jo tross alt en gammel lensmannsgård :) Takk til Anne og Sunniva også!
Willy M.

Etter å ha studert bildene heller jeg og til at bilde nr 3 er best, men jeg tror alt hadde blitt mye bedre om at hele huset hadde blitt vist. Men det er jo litt pirk, men ellers meget bra

Willym
ingeborg w.

Et motiv med potensiale, i forskjellig belysning og til forskjellige årstider. Jeg foretrekker v1, mest naturlig. Jeg tror jeg ville foretrukket samme ståsted, men kamera vridd mer mot høyre, så fremt det ikke er for mye rart rett utenfor høyre billedkant.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu