Nam!
Planten er kvann (tror jeg) og det satt noen vepser som koste seg på disse. De var nærmest tamme, og lot seg endatil klappe på ryggen uten å fly bort. Litt snodig oppførsel, men det de fant i planten var vel så godt at de ikke enset omverdenen sin.
Utstyr
  • Nikon Coolpix 990
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt på frihånd med Nikon TC-E2 teleforsats.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger380
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jonas L.

Meget flott!
Fine fargetoner og bra skarphet på riktig sted.
Komposisjonen er grei, men tror kanskje jeg ville kuttet noe på toppen, men er ikke sikker. Det fungerer jo bra slik det er også.
mvh JL
Øyvind K.

Takk for kommentar!
Bildet ble opprinnelig tatt i breddeformat, og slik det er vist her er hele høyden tatt med, det er kun beskåret i sidene. Personlig tror jeg kanskje det ville blitt litt trangt dersom jeg hadde kuttet i toppen, hva mener andre?

-Øyvind

lars morgan k.

Kuttingen ser bra ut som den er, linjene peker oppover og trangere forhold ville ikke gitt bildet det rommet det trenger, flott skarphet.

vennlig hilsen
Lars Morgan
I L.

Fin bild! Fina färger o skärpa på rätt ställe!
Tove G.

Flott bilde, synes det bør være luft og frihet rundt, slik det er. Men blikket mitt dras hele tiden ned til den venstre uskarpe delen,dessverre.
Øyvind K.

Den uskarpe plantedelen nede i forgrunnen til venstre drar litt oppmerksomhet, men samtidig synes jeg den er med på å skape dybde i bildet. Andre som har kommentarer på dette?

Trine Ø.

Veldig skarpt og flott, det venstre uskarpe hjørnet er nevnt....
Trine :o)
Arild K.

Fint bilde med riktig pkassert skarphet.
Jeg synes det uskarpe området er OK !

Mvh AK
Carsten A.

Meget fint gjengitt hveps. Ville for egen del foretrukket en del beskjæring nedenfra og fra venstre. Uansett bra, med fine farger.
MVH CA
Øyvind K.

Takk for kommentarer.

CA: Omtrent hvor mye mer ville du skåret av nede og til venstre?

Siv E.

Dette bildet er jo for lengst lagt inn,men jeg hadde villet beskåret 3 cm fra toppen og kanskje 2 ifra venstre siden. Men kanskje vepsen hadde blitt mere uklar da om vepsen hadde blitt større.

Mvh Siv
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu