Presttinden ver 2
Her kommer versjon 2 av Presttinden på bakgrunn av en forespørsel fra Gunnar Graff. Her er det litt mere luft på venstre side av tinden samt en enkel og uniform tonebehandling av bildet. Ble godt fornøyd med denne også. Takk til Gunnar Graff for meget konstruktiv kritikk.
En anderledes men meget brukbar vesjon av Presttinden.
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EFS 17-85mm 4-5,6 USM IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_314653} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Gunnar G.

Ja, denne tror jeg nok du kan være langt mer fornøyd med. Jeg synes resultatet ble bra. Dette bildet kan du trygt henge på veggen og kose deg over!
hilsen Gunnar
Lars Kristian G.

Hei!

Flotte toner i dette panoramabildet. Jeg liker de lyse partiene - kombinert med de mørke skyggepartiene.. Fin dybdeskarphet - god komposisjon. God etterbehandling.

Mvh. LKG
Turid L.

Et flott panoramabilde av Presttinden.
Kan tenke meg dette hadde gjort sg i stort
på veggen.

mvh Turid
Jarle H.

Takker og bukker! :-D

Gunnar Graff: Igjen må jeg si takk til deg. Er jo nesten din fortjeneste alene at denne versjonen av bildet ble til. Og joda jeg er kjempefornøyd med dette :-D

Lars Kristian Grøv: Tusen takk. Det er god dybdeskarphet fordi jeg brukte temmelig høy blender kombinert med et objektiv som har IS (Image Stabilizer). Videre så er det syv enkelteksponeringer i høydeformat som er satt sammen med Photomerge i PS CS3 ;-)

Turid Lauritzen: Takk for det. Hvis jeg skal skrive ut originalfila i fult format så blir bildet 117 x 345 CM !! hehe, temmelig svære greier gitt ;-)

mvh Jarle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu