Svane2
Utstyr
  • Nikon CP990
  • Nikkor normal + 2x Teleconverter
  • Brennvidde230mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/781s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger111
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3361} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom B.

Gi deg da Øyvind ! Dette er jo verre en Elg i Solnegang ! Her er det motivet som gjør det som er av bildeinnhold og ikke deg.
Erik G.

Enig, MEN; Om bildet er gjort tidligere kan det stadig gjøres bedre. Enten vi vil eller ei så er dette et populært motiv. Jeg har litt å utsette på beskjæringen eller komposisjonen i toppen av bildet. Her synes jeg det trengs mer rom. Ellers bør kontrasten justeres litt for bildet har masse potensielle farger i seg, som bør komme bedre frem. En typisk digital eksponering som trenger litt hjelp i Photoshop.
Øyvind K.

Ok, da. Så er det verre enn elg i solnedgang. Jeg hadde likevel lyst på noen svanebilder i samlingen... :-)

Jeg kan være enig i at utsnittet som er valgt er litt for trangt. At bildet muligens kunne trengt litt hjelp med kontrast/farger er jeg også enig i, men jeg tror ikke dette nødvendigvis er typisk for en digital eksponering. Vanlig film kan også trenge litt hjelp av og til...

Fotograf Morten H.

Dette liker jeg, når det først skal være natur. Den mørke bakgrunnen fremhever svanen på en fin måte. Fargen på nebbet gir bildet et naturlig interesse punkt. Flott.
Jan Rune B.

Jeg synes svanen er litt grå, tror bilde hadde blitt bedre hvis svanen var hvit.
Carsten A.

Teknisk sett er dette ikke noen enkel oppgave. Digital opptaksteknikk gir nok vesentlig mindre toneområde enn f.eks. negativ fargefilm, men det ser ut som noe kan og bør gjøres i Photoshop. Toneforløpet i høylysområdene er ikke spesielt bra, det er ''grått'' som pekt på av JRB.

Svane i solskinn er nok et relativt forslitt motiv, og noe spesielt synes ikke tilført dette opptaket.
MVH CA
Tom E.

Er det noen som fleser av elg i solnedgang ??
Er uenig at utsnittet på bildet er for trangt. Muligens at bildet er ordinært men
som fotografen nevner er det kjekt å ha i
samlingen.
Åse G.

Solnedgang og elg og forslitt motiv og alt det der. Hvorfor har det blitt sånn, jo for at folk liker det og tar bilder av det de liker å se ... Svanebilder er kanskje kjedelige, men selv om skyggene her er noe for dominerende er det et fint bilde med nydelig refleks i vannet. Jeg er nok en enkel sjel, for jeg likte bildet.
Tom Just O.

Viktig at du klarte å fange det lille blinket i øyet. Veldig bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu