Bildet inngår i albumet Global oppvarming - Påfunn og lett galskap med global oppvarming som fellestrekk
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-12 16:20:23
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-11-12 17:42:48
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2008-11-12 22:19:26
    Versjon #4
Utstyr
  • Sony a700
  • Carl Zeiss Vario-Sonnar T* 2,8/24-70 ZA SSM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetCs3
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger299
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_354108} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

Huff,nifst..........
Stakkars dyr,men artig bilde.
Tone
Tove H.
+1
Skjønner at dromedaren ser ut som et spøermålstegn! Og vi deler dens undring over tingenes utvikling - hvordan vi behandler moder jord som vi alle er en del av. Bra blanding av humor og alvor. Veien rulles bare ut - sakte men sikkert - og vi ser omtrent ut som dromedaren. Liker serien din!
Hilsen Tove
André Ø.

Morsom idé og fin bruk av elementer for å fortelle den. Men derfor ville jeg også jobbet litt mer med elementintegreringen, fått litt riktigere lys på dromedaren og jobbet med detaljene rundt om i bildet, spesielt veistykket, slik at bildet ser mer virkelig ut...
Marit O.

Dromedaren ser lettere forviret ut Per Einar
morsomt men samtidlig alvorlig,ville jobbet litt mere i ps med og få frem detaljer.
Mvh Marit
Per Einar G.

Hei Tone, takker for komentaren!

Takk for hyggelig kommentar Tove, glad for å høre at du liker serien.

Hallo André Øvredal takker for kommentaren, enig meg veistykket, spesielt lengst mot sola, hva mener du med riktig lys på dromedaren? Mulig jeg legger til noen skygger....om det var det du mente.

Hei Marit,
Takker for kommentaren, det er mye detaljer i orginalen, dromedar og utrykk, på trommel etter hestene etc. men detaljene kommer ikke fram etter nedskalering til foto.no format pga. størrelsen på orginalen. Kan jo knapt se utrykket på dromedaren etter nedskaleringen, men, men skitt au....

Mvh
Per E.

Per Einar G.

Da var versjon 2 på plass
Aina s.
+1
Veldig god ide. Bra du la ut V3 og det flotte uttrykket på kamelen. Skulle helst sett en penere himmel som bakgrunn, mindre kontraster der kanskje.
Ellers gjør det seg med skygger, og bildet er absolutt verdt å finpusse på.
Mvh Aina
Per Einar G.

Takker for kommentaren Aina, når du nevner annen himmel ville du da hatt med ørkenstormen som du ser kommer i nedre del av himmelen på dette bildet i en eventuelt ny himmel?

Per E.
Øyvind S.

Drama i flere akter Per Einar, bra denne serien din.synes v2 gjenspeiler problemet best med det intense lyset i horisonten... bra..
Øyvind
Marit O.

Skjønner Per Einar,men versjon 2
med skygger syntes jeg var bedre :)

Mvh Marit
Per Einar G.

Hallo Øyvind og Marit, takker så mye for kommentarene.

Per E.
anne g.

hei per-einar! herlig fargerik galskap dette! liker det kjempegodt, den orange myke flata er så fin, og stemmer mot flyvingen.v2 for meg, skyggene fra hestene gav en balanse i bildet.mvh anne
Aina s.

Hei igjen Per Einar, tenkte på mer naturlig himmel. Her er kontrastene så store (slik det ser ut på min skjerm), slik at det hvite tenderer mot utbrendt og skyggene på skyene er veldig mørke. Ser ut som du har brukt mye curves el lign på himmelen. Skjønner du vil ha sterke farger, men det kan du få med et godt bilde av himmel og mindre kontraster også.
Mvh Aina
Per Einar G.

Hei Anne og takk for hyggelig kommentar.

Hei Aina,
jeg ønsket et sterkt utrykk for global oppvarming fra en av hovedkildene og valgte å la det være slik, mulig det kan virke forstyrrende og litt ubehagelig...men det skal det være ;)

Mvh
Per E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu