Roar Strømme, sokneprest.
Utstyr
  • Hasselblad 500C/M
  • Sonnar
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger433
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_359344} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fredrik T.
Hei Knut Inge.
Liker blikket til soknepresten, den lille antydningen til smil er prikken over ien, nesten litt Mona Lisa. Men de skrå linjene i bakgrunnen tar bort litt mye oppmerksomhet, kan det ha noe med skanningen å gjøre?
Ivar B.
Et godt portrett. Det direkte, ærlige uttrykket, trekker betrakteren rett inn i bildet. Liker røffheten i kontrastnivå. Jeg forstyrres også noe av linjene i bakgrunnen. Mvh Ivar.
Knut-Inge J.
Mange takk for tilbakemeldingar, Fredrik og Ivar.
Linjene ligg nok i strukturen på bakgrunnen. Det er mogleg dei blir i overkant synleg dominerande....
Helge R.
Jeg mener du har vært for brutal, texturen i ansiktet virker "grodd". Ellers er portrettet greit, bra øyekontakt. :)Gorm
Ole A. V.
Fokuspunktet kunne vært noe cm lengre bak; hans høyre øye er litt uskarpt, mens høyreskulderen er knivskarp...
Strukturen i bakgrunnen er nevnt, jeg synes den skaper en slags illusjon av mønsteret dekker også ansiktet, og at ansiktsstrukturen fremstår som grovere enn den egentlig er.
Ellers passer lys og toner godt, og det direkte blikket og antydningen til et smil er bra.
Andreas B.
Ved første øyenkast likte jeg dette bildet veldig godt. Det antydningen til smil som blir tatt frem stiller jeg meg helt bak. Når jeg ser mer på det begynner jeg å se noen ting som ikke er optimalt. Jeg stiller meg bak det Ole sier. Like til venste for venste øye begynenr dybdeskarpheten å tape se fort. Du ser det på håret og den lille biten av øret som kommer frem. Etter min mening er dette uheldig. For meg blir det noe feil at høyre skulder er så skarp nå det omtalte håret og øren ikke er det.
Jeg vet ikke om jeg har kommet til en konklusjon, men lurer på om jeg også kan tenke meg at begge øynene var like mye oppe, jeg merker at mitt blikk havner i hans venstre øye fordi jeg føler jeg får mer kontakt der. Når det er sagt så er dette mye bedre enn hva jeg så langt har fått til..
Knut-Inge J.
Tusen takk, Gorm, Ole og Andreas for engasjement og tilbakemeldingar på bildet. Noterer meg alt og funderer vidare.....
Svend Wiig L.
Hei Knut-Inge!

Ja, har vært inne her og synes dette er et klassisk godt portrett der lyset og soknepresens alvorlige uttrykk, dog med et lite smil:) kan sees!

Bakgrunnens, stripete struktur, likte jeg ikke!

Ellers meget bra!!:)

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu