Akt
Det er mulig at dette bildet er på kanten av hva som er et gått aktbilde! Ønsker å gjøre rede for hva dere synes om det...?
Bildet inngår i albumet Akt -
Utstyr
  • Hasselblad
  • normal
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger5156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_36102} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Erik R.

Grei teknikk/lyssettning. Jeg synes ikke hun burde ha klær på seg, det drar mine assosiasjoner mot annenrangs mannfolkblader. Hun må jo nødvendigvis ha klær på seg for å stikke hendene i buksen, men jeg mener at måten det er gjort på her blir litt billig.

MVH ER
Knut H.

Hei, mye fint og mye dårlig i bildet ditt. Håndposeringen er ikke etter min smak, (men sender du bildet inn på tyske foto-diskusjons- sider, får du helt sikkert ros. Skal hun absolutt ha litt klær på seg synes jeg det hadde blitt bedre om du hadde beskåret det rett ovenfor navlen. Bakgrunnslyset ditt, spesielt på høyre side er veldig bra. Brukbart hovedlys, men hadde du lettet opp skyggepartiene litt og kopiert bildet 20% mørkere, ville det utvilsomt blitt mye bedre.
Erik N.

Jeg synes bildet er veldig fint!
Fred R.

Middelmådig bilde.
Høyre side som nevnt i mørkeste laget, dessuten manglet jo skulderen her.Hva er den lyse strimmelen over armen til høyre?

Avsluttet .

Så digg ut!
Vegar Olsen B.

Det er delte meninger her, noen mener det er for mørkt, og noen litt for lyst. Selv synes jeg det er fin kontrast, ikke noen utbrendte eller igjengrodde partier. Men likte ideen til Knut.
Takk for kommentarene alle sammen.

Vegar
Tarjei Ekenes K.

fine linjer langs hendene og armeneet tettere

utsnitt fokusert rundt hendene kunne gjort bildet annerledes og mer kunstnerisk...

ja, selv om man da fokuserer på .....


:-D

! son tarjeiav !
Agathe Matilda B.

bra bilde...
Hans Olav S.

Dette var vel mere erotikk enn akt bilde. For man har da ikke klær på seg i akt bilder. Når man har bittelitt/minimalt med klær på seg, så virker det på en måte litt seksuellt. Så vet du det til neste gang du skal ta akt bilder :)

Ellers er det jo bra gjennomført da.

Mvh
Hans Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu