Havørn - Haliaeetus albicilla
Ca 4-500 meters avstand. Brukte et ettbensstativ og et tre som støtte.
Bildet inngår i albumet Havørn - Bilder av havørn
Utstyr
  • Nikon D100
  • Sigma 50-500 APO
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger431
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_53763} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Artig bilde, men jeg ville nok ha kuttet atskillig for å sette fuglen i fokus
Jostein M.

Må være fantastisk å få fotografert denne ørnen. Skulle bare ønske at du kom nærmere. Eller at jeg kommer nærmere om jeg treffer på den noen gang hehehe.
Mvh
Jostein
Jo Grim G.

Hei!
Det positive først: Havørn; JA. Gjentagelse i form på tre, mot samme form i horisont, skaper en flott dybde; JA!
Jeg er enig med M. Hvalvik i at bildet kan beskjæres en god del. Men ut fra min mening, skal du ikke ødelegge dybden du har skapt med gjentagelsen i formene. Fint at fuglen kommer mot fjellet. Det negative er; at når noen sier ''havørn'' til meg, ser jeg fort foran meg ett mye stoltere vesen, kanskje i fri flukt. For å si det rett ut, den ser heller pjuskete ut. Sorry! Jeg håper du gir et vink i fortsettelsen av serien!
JGG
Øyvind K.

MH: I dette tilfellet ønsket jeg et miljøbilde, og hadde flaks med den naturlige lyssettingen. Dette er allerede ganske kraftig beskåret.

Jeg har fluktbilder tatt på 25 meters avstand også, men dessverre mot lys himmel, og av den grunn litt kjedelige. Får se om ikke et av disse også havner ut her etterhvert.

-Øyvind
Jan W.

Likte dette bedre enn det forige Øyvind.

Men jeg ville ha vært nærmere, selv om jeg vet hvor vanskelig det kan være.

Jan
Jo Grim G.

Hei Øyvind!
Jeg mente intet vondt med kommentaren, bare et lite tips. Vil du, at jeg skal fraholde meg fra å komentere bildene dine? Si i fra!
Jeg beklager hvis jeg kom for sterkt på, men mange års arbeid med foto, på alle mulige plan, gjør at en slik nettside som dette, blir veldig tilfeldig.... Jeg er ingen jury!!
Ut fra kriteriene; sier jeg min personlige mening. Dette ut fra, at ditt billde, er et av de få, jeg i det hele tatt gidder å kommentere! (PS. Jeg liker at du gir tilbakemelding!) Jeg lærer av det!
MVH
Jo Grim
Øyvind K.

JGG: Jeg oppfattet overhodet ingenting negativt i din kommentar. Jeg er enig i at fuglen ser litt pjusk ut på dette bildet, men slik var det nå engang.
Jeg setter pris på alle kommentarer, jeg.

-Øyvind
Svein B.

Ut i fra de forhold som rådet under opptaket, har du gjort mye ut av situasjonen mener jeg. Vi som fotograferer fugler kommer skjelden ''nær nok''. Selv en havørn blir liten på 4-500 m avstand, og det skal mye til å få et skarpt og fint gjengitt bilde på den avstanden. Du har klart det bra her, og omgivelsene er en vesentlig del av bildet her, sammen med havørna. Fin dybde i bakgrunnen. Ville ikke beskjært, men heller klonet vekk den lille delen av et tre som stikker litt inn i bildet til venstre i bildets nederste kant.

mvh
Svein B
Jan N.

Jeg har sett på dette bildet flere ganger nå, og jeg må si at dette er et bilde jeg liker svært godt! Etter min mening må man slettes ikke ha ekstreme nærbilder for at det skal bli et godt bilde. Dette er et godt komponert bilde som viser havørna i miljø. Helt klart et bilde jeg ville vurdert å hatt på veggen. Skulle jeg ha gjort noe med det, ville jeg foreslått en liten beskjæring i bånn.

JanJ
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu