Dørhammer
Bildet inngår i albumet Dører, vinduer og fasader i Merida, Mexico - Merida er hovedstaten i delstaten Yucatan i Mexico. Den het T’ho i mayaenes tid, men minnet de spanske conquistadorene om Merida i Spania og ble omdøpt i 1542. Bildene i denne serien er fra de eldste strøkene i byen, og flere er kraftig mekket på i PS Elements.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-12-26 15:40:36
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-12-26 15:41:18
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2003-12-26 18:17:35
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon IXUS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetV1 er ''invertert'' utgave av v3 uten midtfeltet fra v2.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_71501} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Hans Petter G.
Fint og enkelt motiv - artig å se hvordan du har forenklet det. Det gjør seg også godt i negativ - dørklingen får en mystisk fin glød. Kanskje den ville ha blitt enda bedre om du hadde fåt bort skyggen dens - den virker ikke like godt i negativ synes jeg.
Inger-Lise S.
Hei Caroline! Et fint bilde og en god ide! (Hvor henter du de fra? :-)
Du har gjort et dyktig oppryddingsarbeid her ser jeg,og jeg likte best v#1.
Hilsen Inger-Lise
Caroline M. S.
Takk for kommentarer: :-)

Hans Petter: Det var et godt tips! Har nå lagt ut en v4 uten skygge. Det er bare sååå bra å se med andre brukere av foto.no sine øyne. At det kunne bli bedre uten skygge så jeg ikke selv i det hele tatt.

Inger-Lise: He, he - nød lærer naken kvinne og spinne, som det heter. Det er så kaldt her at jeg ikke orker å gå ut - altså må jeg mekke på de mer eller mindre mislykkede bildene jeg har. Denne synes jeg ble bedre etter mekkingen og best etter Hans Petter sitt forslag.
Inger-Lise S.
Hei Caroline! Bra mekking dette! Kommer noe godt ut av kulda,ser jeg! :-)
Jeg er enig i at v#4 ble enda bedre!
Hilsen Inger-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.
Et urbant uttrykk fra Mexico;likte best #1 og #3;joda #4 var fin også;men der stopper min vurderingsevne for dette bildet*s*; du har som vanlig et godt øye for gode motiver og bra detaljer;-)
Hilde J.
Oppryddingsarbeide har blitt gjort her ja... Hele dørhåndtaket, og dørkarmen forsvant, og tilbake er kun dørhammer!

Men som et litt abstrakt bilde synes jeg versjon 4 er best. Det var en teknisk morsom vri, som jeg sjelden har sett funger bra, å legge bildet i negativ.

Men jeg synes det blir litt feil å presentere dette som om det skulle være autentisk: slik er dørene i den gamle byen Merida. Kunsthistorikeren i meg stritter i mot. Jeg ser at bildet heter ''Dørhammer'', men likevel...

~~Hilde~~
Caroline M. S.
Takk for nye kommentarer.

Hilde: Jeg forstår at kunsthistorikeren i deg stritter i mot. :-) Det var ikke min mening å presentere dette som ''slik ser det ut i Merida'', og litt derfor og litt fordi kanskje noen vil synes det er alright å se hvordan det egentlig så ut har jeg også lagt ut fotoene før mekking. Etter å ha lest kommentaren din forandret jeg også litt på seriebeskrivelsen. Takk skal du ha. :-)
Avsluttet .
Etter å klikket meg fram og tilbake i versjonene så ble det V4. Den synes har den spensten som skal være i det. Liker den litt gamle brunfargen på døra og den fargen som du fikk fram på veggen.
Conny H.
Hi Line, I like this photo a lot. You made it a lot more attractive than the original picture disguising some elements. It now has a real 'catch' to it.
Caroline M. S.
Tusen takk Frank og...

...thanks a lot Conny. I'm impressed and flattered. When I sent you the link to foto.no I expected that you would look at my pictures (and the pictures of those photographers I recommended). I would never have thought that you would open a user account just to drop a comment. If anyone ever complains about the web-design/user-friendliness of this sight I'll tell them how a Deutsch friend managed to find her way without knowing a single word of Norwegian. :-)

I'm happy you like the picture. I like it quite a lot myself - mostly because I think the door hammer looks like a person on the negative/invertet version of the picture. I just love things which are not what they look like. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu