Gravemaskin i gjørme
Utstyr
  • Olympus E-1
  • Zuiko digital 14-54 mm, 1:2,8-3,5
  • Brennvidde54mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/20s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_80092} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Bjørn H.
Fineste gravemaskin jeg har sett -

Nydelige farger i gjørma, og absolutt kreativt tenkt og sett dette Caroline ...

Skulle gjerne sett bildet uten beltesporene ...

God ettermiddag -

Bjørn ;¤
Inger-Lise S.
Hei Line! Dette likte jeg godt!Nydelige farger og skinn her.Jeg likte mønsteret veldig godt,bortsett fra den stripen som går på tvers,den tynne.
Jeg tror nok det hadde blitt fint uten beltesporene også,men da ville det lignet på is.Jeg syns det var lekkert og kreativt.
Inger-Lise:)
Kjetil H.
Lett å pirke i etterkant, men jeg er enig i hjulsporene til venstre. Ett annet utsnitt uten disse ville vært myyye bedre :-) Godt sett, uansett!
Kristoffer R.
Flott lysspill du har funnet her! Synes hjulsporene hører til -- de skaper en industriell kontrast til de vakre fargene.
Arash Y.
Dette her likte jeg veldig godt,, du har fanget flotte farger her og har en varm stemning

Arash
Arne S.
Vått, 'vilt' og vakkert! Kombinasjonen ekkel gjørme og vakkert lys er spennende. Sporene er grei, men det lille bladet forstyrrer.

:)
Rune S.
Stilig bilde. Fint lys. Fine farger. Mvh Rune
Jarle L.
God ide, fine farver, men skulle gjerne sett at gravemaskinen var liiitt mere tydelig. Gjørma ser oljeaktig ut...kan nesten kjenne lukta av diesel :)

Jarle
Dag T.
Ikke helt stramt nok i komposisjonen etter min smak, men bra sett og bra fargebruk.
Tore U.
Synes egentlig komposisjonen er bra. Fargene likeså, men hvor er graveren?

mvh
Tore
Sverre Farstad H.
Hei, Caroline! Interessant og fint bilde, og ikke minst godt gjort å se dette motivet. Jeg ville nok ha beskåret en god del på venstre side slik at speilingen av gravemaskinen ble vesentlig mer sentral i bildet.
Mvh Sverre
Caroline M. S.
Tusen takk for kommentarer. :-) Jeg er enig med alle i det meste - unntatt det med at gravemaskinen skulle vært tydeligere. Det verste var at jeg var enig også da jeg tok bildet. Dette må vel være et typisk eksempel på at man forelsker seg i en ide og ikke klarer å gi slipp på forelskelsen til tross for at man ser at gjenstanden for forelskelsen ikke er det man først trodde man så. :-)

Hvis jeg kunne trylle ville jeg hatt feit, svart jord med dype beltespor med vann med rød gravemaskinspeiling i og grågrønn leire og sølevann rennende på sidene (ikke som her med beltesporene til venstre og tynn søle der speilingen fra gravemaskinen er). Sprekken i asfalten (den tynne stripen Inger-Lise nevner) skulle ikke vært der. Jeg skulle vært nærmere (til det måtte jeg hatt bedre zoom enn 54 mm - jeg prøvde både å gå nærmere og fra sidene, men da forsvant speilingen). Jeg prøvde også forskjellige utsnitt av dette bildet, men det funket ikke bedre.

Til tross for alle feilene her (hvor slett komposisjon er den alvorligste) liker jeg bildet fordi jeg stort sett alltid liker bilder av stygge ting når de ser fine ut (her gusjen gjørme og sølepytt med fin rødorange farge). :-)
Sidsel A.
Vakker gjørme.
mvh sidsel
Erlend K.
Spennende farger og struktur her i bildet ditt. Dette har mye potensiale synes jeg. Du har etter min egen smak tatt med litt for mye, så en beskjæring kan være bra her. De fleste går forbi noe av denne typen, så du får skryt for å ha hatt øynene med deg. Strålende!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu