Queen Mary II på vei ut fra Bergen
Har vært noen bilder av dette flotte skipet, men her kommer et til! Bildet er tatt fra Askøybroen og det var unektelig en merkelig følelse å se det store skipet komme mot oss.

Nå drar jeg på ferie med kamera i bagasjen og håp om en fin fotoferie! Ha en fortsatt god sommer!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-07-28 01:27:21
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon 70-200mm f/2.8 G-AFS ED-IF VR
  • Blenderf/13
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger496
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_97854} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Inger Anne Maritsdotter V.

Ja det kan eg tenke meg var litt av en opplevelse ,
å stå på brua og se det svære skipet seile i mot ,
det er unektelig eit flott skip ,
bra formidlet , kunne kanskje vore bedre , men du hadde ikkje store sjansen der og då , ein må berre knipse i vei slik vinklingen er der og då ,
eit bra bilde !
Mvh IAV
Kent G.

Utrolig majestetisk skip. Du kunne kanskje gitt det litt mer kontrast, evt justert levels. Men et flott skue har du fanget.

''godt å se at ingen sitter på bølgebryteren forran :-) ''

Hilsen KEnt
willy m.

Mektig fint...jepp litt av en skute, det er sikkert..og et godt bilde du har tatt..enig med K.G om justering i levels..men men.. du får ha en riktig god ferie da:)))
mvh willy
Avsluttet .

Hei!
Jeg synes også dette er bra utført.

MvhJRH
Avsluttet .

Stilig bilde.
Litt grått, men sånn er det jo alltid i Bergen... :)

MVH Asbjørn
Frode P.

Flott skip.
Jeg synes det er litt trangt på sidene, også savner jeg et eller annet som kan måles mot skipets størrelse. En båt som kjører på siden, eller et tre f.eks.
Torbjørn S.

Majestetisk og flott dette! Kan tenke meg det var en opplevelse å stå på Askøybroen. At det var grått, vet jeg, så... Synest utsnittet blir litt trangt på sidene, men ellers bra.

TS
Carina H.

Dette faller i smak hos meg!! Flott vinkel, det sitter som bare det ;) Jeg tror dette må være det beste bildet jeg har sett av dette skipet her på foto.no!!

Ha en fin sommer!
Carina =)
Espen Stranger S.

Noe grått. Kunne kanskje trengt litt mere plass på sidene, ble litt sammentrykket.
Tone B.

Takk til alle for kommentarer!

Kent / Willy:
Når det kommer til billedredigering har jeg mye å lære. Har prøvd å justere litt på levels som dere kommenterte. Tror det ble litt bedre.

Frode / Torbjørn:
Enig med dere også - det ble litt trangt på sidene, men når først skipet kom så kom det fort. Dette er orginalen og jeg har ikke beskjært det. Har noen utgaver hvor det kryr av småbåter på begge sider av skipet, men alt i alt likte jeg dette bildet best.

mvh Tone
Avsluttet .

Det meste er vel sagt, sier meg helt enig med Heskestad eg:)

natthilsen fra regine,..
John-Tore G.

Hei. Litt av ei skute dette ja. Jeg synes bildet var bra jeg, og liker egentlig dette bedre enn det jeg vil kalle et postkortbilde av skipet med masse knallsterke farver rundt og i sin mest oppvisende positur hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg synes også hele iden med å ta det fra broen gir en superrå effekt da det ser ut som om det kommer rett imot oss. Tror kanskje det hadde vært kult å skrevet inn navnet på skipet nederst i bildet med fin skrift.(bare en ide)
En annen ide jeg fikk var å klone bort alt av bakgrunn slik at man bare ser hav. Hvis man synes det er greit å tukle litt med bildet da....På den annen side lager den jo dybde i bildet, så jeg er ikke sikker. Kunne uansett være vært et større format på dette bildet som jeg synes var fint og personlig.
mvh John-Tore
Rune L.

V2 er klart best. Kjemefint bilde. Liker perspektivet veldig.

Mvh
Rune
Avsluttet .

Flere som har tatt bilde av skuta ja=). Blei noen på meg og når den var i Ålesund.
Synes du har valgt et bra utsnitt. Som nevnt allerede så kan du nokk justere litt levels.

-Svein Ove-
Mike T.

Hei Tone,
meget spesiell trang komposisjon - hvorfor egentlig ikke ??? Kompen og vinkelen gjør ditt bildet til noe utenom det vanlige. Ganke påtrengende dette...
Det tekniske synes ok hos meg. Litt mer lys hadde vært til nytte her - men bildet er bra slik som du har presentert skipet.
Hilsen Mike
Geir Joar H.

Så heldig du var som fikk tatt bilde av henne fra denne vinkelen. Jeg var også i Bergen denne dagen, men da lå hun allerede ved kaien.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu