1. Hell litt olje i wok-pannen og la den bli varm.
2. Hakk tre-fire fedd hvitløk og legg i pannen, la dette ligge litt alene.
3. hakk løk og legg i pannen...
4. skjær kyllingen i biter og legg den i panna
5. krydre med diverse krydder, bla. paprika-krydder.
6. tilsett en dæsj hvitvin.
7. når kyllingen har stekt litt/kokt, tilsetter man wok-grønnsaker.
8. Tilsett mer hvitvin, men kun litt om gangen så ikke temperaturen synker for mye.
9. man kan gjerne bruke ca en halv flaske hvitvin. + litt vann....
10. la grønnsakene varmes en stund, og putt så i nudler.
11. ca. to min etter nudlene er lagt til, legger du til reker.
12. krydre mer etter smak, og retten er ferdig etter et minutt.
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_80810} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Herlig , dette såg lekkert og fristandes ut ;-)
-IAV-
Hans Petter L.
Et morsomt innslag Anders...
Foto-dot-matprat...
mvh
HansP
Eliza A.
Ser fristende ut....=)
Eliza
Eirik D.
Beklager, men dette ser ikke særlig fristende ut...
Uskarpt i front, for mye damp og svidde ringer rundt kokeplatene får det hele til å se shabby ut...
Maten er det sikkert ikke noe i veien med, men hadde det hele blitt presentert på en stilfull måte så ville det nok sett mye mer lekkert ut...
Anders K.
Takk for kommentarer.
tanker om foto dot matprat har vært i baktanken ja.
Ja, det ser nok litt shabby ut. Men det er litt av tanken, at man viser det slik det ser ut på et vanlig kjøkken. Det er jo ikke et studiobilde. (kunne nok ha pusset ovnen litt, men det var et spontant bilde)
Men neste rett kommer jeg nok til å avbilde på asjetten, litt mer pyntet og pent enn dette.
Men skal love at det smaker godt av wokken her.....
Ellers er det et tips å bruke hva man har, det er ikke grenser for hva man kan tilsette en wok.
mvh
Anders Klemetsrud
Fred S.
Fire, WOK with me...? (Den var for Twin Peak-fans). Om bildet rent teknisk og komp.messig er slik eller slik tror jeg ikke jeg tar stilling til, for dette ser så delikat ut at jeg lar all kritisk sans fare. Dessuten kom kona hjem med full WOK-pakke bare for noen få dager siden, så når du attpåtil byr på oppskrift, er dette noe jeg må prøve.
vh fred
Anders K.
Det var en bra en Fred, burde nesten endret tittel på bildet.
Teknisk er det kanskje ikke så bra, men igjen, trur ikke wok er noe som ser utrolig bra ut på asjetten heller, for det er jo bare en dynge. Det blir ikke det samme som om man lager stekt laks og dandere med grønnsaker og dilldall.
Men det kommer det også....
Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
-IAV-
Foto-dot-matprat...
mvh
HansP
Eliza
Uskarpt i front, for mye damp og svidde ringer rundt kokeplatene får det hele til å se shabby ut...
Maten er det sikkert ikke noe i veien med, men hadde det hele blitt presentert på en stilfull måte så ville det nok sett mye mer lekkert ut...
tanker om foto dot matprat har vært i baktanken ja.
Ja, det ser nok litt shabby ut. Men det er litt av tanken, at man viser det slik det ser ut på et vanlig kjøkken. Det er jo ikke et studiobilde. (kunne nok ha pusset ovnen litt, men det var et spontant bilde)
Men neste rett kommer jeg nok til å avbilde på asjetten, litt mer pyntet og pent enn dette.
Men skal love at det smaker godt av wokken her.....
Ellers er det et tips å bruke hva man har, det er ikke grenser for hva man kan tilsette en wok.
mvh
Anders Klemetsrud
vh fred
Teknisk er det kanskje ikke så bra, men igjen, trur ikke wok er noe som ser utrolig bra ut på asjetten heller, for det er jo bare en dynge. Det blir ikke det samme som om man lager stekt laks og dandere med grønnsaker og dilldall.
Men det kommer det også....
Anders