På en vindfull dag
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF Micro Nikkor 55mm 1:2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger266
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_154473} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Hei
Spennende, dekorativt, kreativt. Synes bilde ditt er veldig flott, farver komposisjon, joda, likte dette her.

mvh arild
Trude H.

Fine farger. Spennende komp. Må anstrenge meg litt for å se hva det er, men det gør ingen ting - det er nydelig å se på!

mvh Trude
Vegard L.

Tja, får ikke helt tak på bildet. Mange elementer å forholde seg til.
Mvh Vegard
Elise K.

Jeg må bare signere Vegard. Jeg blir sittende å lure på hva det er, uten å skjønne helt (tja, jeg ser jo at det er en støvbærer foran der), og uten å bare kaste det fra meg fordi det ikke er abstrakt nok til å være en abstrakt. Kanskje det kanskje er bra allikevel siden jeg likevel har brukt så mye tid på det...;-) Alt skal kanskje ikke være billedskjønt, men få seeren til å tenke. Det var jo en tanke. Nei, nå tror jeg at det er sengetid.

God natt, Elise
Venche J.

Veldig dekorativt, selv om jeg ikke klarer å se hva det er. Jeg skjønner jo at jeg er i planteriket, men der stopper det. :)

Wenche.
Karl Morten R.

Kan det være et løvetannfrø som har hektet seg opp under flyturen ? Er i så fall usikker på hva det har hektet seg opp i. Fungerer veldig bra som et dekorativt abstrakt uttrykk !

Mvh
Karl Morten
Heidi Anita R.

Det må være en sånn løvetann sak som flyr rundt! Imponerende skarp du har fått den. Kan ikke ha vært lett for den er jo så liten og tynn i alle strå, denne støvbæreren.

Jeg fikk assosiasjoner til nyttårsfeirnigen. Ser ut som et skjørt stjerneskudd. Fint lys inn i bildet. Det grønne i bakgrunnen forstyrrer litt, men det røde og sorte synes jeg passet bra i bildet!

:=)
Torbjørn K.

Nydeli lys og mange spennende detaljer. Flott fargebruk og fint med den sorte bakgrunnen. Dette likte jeg veldig godt!

Torbjørn
Tone A.

Eit litt spesielt macrobilde med mykje lys, flotte linjer, flott farge på blomen bak og ein litt uroleg bakgrunn. Eg trur heller at det er eit geitramsfrø som har landa på haiwaiirosa? Spesiell bakgrunn med god dybde. Er det ein damefigur nederst i høgre hjørnet? Flott lys på ''propellen'', fine fargar og ein spesiell komposisjon! Eit bilde til å fundera over!
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu