Til ''kness'' i gjørme
Et bilde fra i sommer. Jeg har lagt ut en del hjortebilder tidligere. Her er et nytt bilde i serien.
Bildet inngår i albumet Hjorter - Mine hjortebilder
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon 300/2,8
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger595
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_154474} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kjartan T.

Fine greier dette også, men bildet passer best som en del av (kanskje det første i) serien. Noen av de øvrige er selvfølgelig langt bedre enn dette.
Hans-Gunnar H.

Enig!
Men bilde illustrerer godt dypet i disse gjytje gropene, her hjelper det ikke med langstøvler og du en sein kveld kommer trampende uti...
MVH Hans-Gunnar
Vegard L.

Takk til dere. Joda enig i det dere skriver. Det jeg selv liker med dette er at hodet og øyet er skarpt.
Mvh Vegard
Jørn B.

Flott, men syns kanskje bildet trenger en liten fargejustering. Kanskje det bare er skjermen min, men det ser ut til å være i meste laget med blått og/eller cyan.

Jørn
Roger K.

Hei igjen, Vegard!
De gjør vist alt for å få seg et bad. Det er jo ikke akkurat truger de går på da og faller vel fort gjennom gjørmehullet. Lyset var vel ikke slik at fargene kom til sin rette, men går vel sikkert å justere det litt. Plager ikke meg da sittuasjonsbilde veier tyngst. Du har offret mye tid på hjortebildene dine og fått god lønn for strevet.

Mvh RK
Magnar L.

Nok et bra bilde av hjort fra hjortebadet ditt. Den bryr seg ikke om det er bløtt denne karen, ut i sølegropa skal den uansett. Heller ikke her er hjorten klar over fotografen, så det er tydelig at denne plassen er veldig godt egnet for fotografering. Var inne på tanken å postere der selv sist jeg var i Valldal, men det vart bare med tanken. Kanskje en annen gang?
mvh Magnar
Vegard L.

Takk for kommentarer. Magnar. Jeg har brukt mye tid på denne posten. Over 20 posteringer har gitt kun en badesekvens. Hjorten er temmelig skvetten. Jeg har avtale med grunneier til å bruke denne hjorteposten, og må avslutte i god tid før jakten. Jeg kommer også til å bruke mye tid der også neste år. Det er kun en ungkolle som har merket meg i sommer, uten å vite hva det var. Den kom flere ganger og skapte uro. Jeg kunne ikke røre meg eller ta bilder. Jeg bruker full kamo over fjes, hender og det hele i tillegg dekker jeg til posten med friske busker hver gang, for øvrig bruker jeg lyddemping på kameraet. Som du sikkert forstår er det jo ikke ønskelig at flere fotografer begynner å bruke en slik post etter at man har lagt ut bilder på foto.no men jeg kan jo ikke bestemme det...
Mvh Vegard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu